Hoogheden


Prins Rens d'n Urste en Prinses Sarah


"

 "Koud of niet, feest met ons mee en geniet!"


Hallo allemaal,

Mijn naam is Rens Loffeld. Ik ben geboren en getogen in Leende, waar ik opgroeide met mijn ouders Ans en Ed en mijn 2 oudere zussen Cora en Thirza. Op mijn 18e ben ik het huis uit gegaan en heb ik op verschillende plaatsen gewoond waaronder Utrecht, Eindhoven en Geldrop. Sinds 2016 woon ik met veel plezier in het Ossenrijk samen met mijn vrouw Sarah en onze zoon Gwyn.

Sarah en ik kennen elkaar al sinds mijn

studententijd en we zijn inmiddels al

meer dan 14 jaar samen.

We hebben elkaar des tijds leren kennen

op stap in Eindhoven via gezamenlijke

vrienden. Samen genieten we enorm

van muziek, reizen en het bourgondische

leven.

Sinds 2011 werk ik voor Novadic-Kentron,

een bedrijf in de Geestelijke

Gezondheids Zorg dat zich specialiseert

in verslavingsproblematiek. Mijn hobby’s

zijn hardlopen en drummen. Ook ga ik

met enige regelmaat naar concerten.

Muziek is voor mij een passie en een

belangrijk onderdeel van mijn leven.

Er zijn dan ook veel genres die ik kan

waarderen.

Mijn vrouw Sarah is opgegroeid in

Dordrecht met haar ouders Merel en

Peter en haar jongere broer Wouter.

Ze is opgeleid tot doktersassistente en heeft sinds 2013 haar passie gevonden in de make-up en haarstyling. Na verschillende opleidingen in dit vakgebied is ze nu werkzaam als talentvolle make-up artist. Dankzij haar eigen bedrijf, Sarah’s Colors, heeft zij in de regio een groot netwerk opgebouwd.
Zij zorgt dat menig bruid of fotoshoot tot in de puntjes verzorgd is.

Er zijn veel jaren geweest dat we carnaval hebben gevierd samen, ondanks dat Sarah er niet mee opgegroeid is. Ook zijn er jaren geweest dat het niet lukte in verband met het onregelmatige werken in de zorg. Wij hebben er veel zin in en gaan er voor te zorgen dat Carnaval 2020 er één wordt om nooit te vergeten!

Hofdame Floortje


Hoewel ik pas 13 jaar in Sterksel woon, kun je wel zeggen dat ik ben opgegroeid in het Osserijk. Van dansmarietje naar trainster bij Happyness, van jeugdraad naar Osseraad en van tonpraatcommissie naar optochtcommissie en bestuur.

Toen ons mam en Lucas op een avond binnen kwamen met een vraag, dacht ik dat ze naar mij kwamen voor een vraag aan de penningmeester. Maar de echte reden waarvoor ze kwamen, was veel beter. Ze hadden een prinsenpaar en dat prinsenpaar had mij als hofdame gevraagd.


Ik ken ons prinsenpaar Rens en Sarah inmiddels zo’n 3,5 jaar. Als gastouder pas ik op hun zoon en ons contact werd al snel vriendschappelijk. Ik heb er zin in om Rens, Sarah en hofdame Laurine te laten zien hoe mooi carnaval is in het Osserijk.

Winter is coming, winter is here,

maar met deze warme en gezellige

hoogheden maken we samen

met alle Ossedrijvers veel plezier!


Hofdame Laurine


Samen met mijn man en twee

zoontjes Pim (7) en Max (5) woon ik

sinds 2015 in Leende. In mijn

dagelijks leven ben ik eigenaar van

Online Marketingbureau Pine Online

en werk ik in het bruisende Strijp-S

in Eindhoven.

Al Eindhovens kind van

Amsterdamse ouders ben ik niet

opgevoed met Carnaval, maar er

gelukkig wel mee opgegroeid . Op de lagere school deed ik altijd al fanatiek mee aan de verkiezing voor het leukste pak en ging ik graag mee kijken naar de grote optocht in Eindhoven. Later groeide dat uit naar alle avonden fanatiek op stap met mijn vriendinnen. Dat ik mijn man Joost heb leren kennen op Carnavalszaterdag op de Mert in Eindhoven is dus ook niet gek. Tot die tijd was Carnaval voor mij vooral veel feesten en gezelligheid. Tot ik ruim vier jaar geleden verhuisde naar Leende, het dorp waar Joost geboren is. We zijn lid geworden van buurtvereniging Oostrik en helpen en bouwen daar ieder jaar met veel plezier mee aan de optocht en de bijbehorende kostuums. Zelf ben ik ook al een aantal jaar redacteur voor de Blaospieper, de Lindse carnavalskrant, en krijg ik zo steeds meer mee van het “echte” carnaval. Niet alleen maar keihard feesten, maar vooral veel samen, gezelligheid en verbroedering. Sindsdien is mijn Carnavalshart alleen maar verder gegroeid en kijk ik ieder jaar weer uit naar deze tijd.
Sarah heb ik leren kennen via een zakelijk vrouwen-netwerk dat we in Leende hebben opgericht en het klikte meteen tussen ons. Ondertussen hebben we samen al veel gezellige avondjes beleefd en was ik dus super vereerd toen zij en Rens mij vroegen als hun hofdame om hen te vergezellen deze Carnaval. Ik weet zeker dat we er een spetterend feest van gaan maken samen!