OPTOCHT

Zoals jullie allemaal natuurlijk weten is de optocht vorig jaar helaas niet doorgegaan vanwege te weinig aanmeldingen. De jaren daarvoor was het Corona dus we hebben al 3 jaar geen optocht gehad op Sterksel.


Wat is Carnaval nu zonder een optocht?

Hoe leuk zou het zijn als heel Sterksel dit jaar op de dinsdagmiddag wel weer kan genieten van een mooie optocht met Prins Sander en de Jeugdprinsessen Bobbie en Keete.

We zijn benieuwd wat Sterksel in huis heeft!

Er is veel mogelijk; alleen, met een klein groepje, als loopgroep of met een wagen.


Geen plek om te bouwen? Stuur dan een mailtje naar optocht@ossedrijvers.nl


Als jullie je opgeven voor 5 februari, dan ontvang je ook startgeld en zijn er leuke geldprijzen te winnen. Aanmelden graag voor 5 februari dus, maar hoe eerder hoe beter!


Tijdens de optocht zal er (bij genoeg reclame) ook een reclamewagen meerijden. Nieuwsgierig geworden? Wil jij er iets op laten zetten, kijk dan onder: Info RECLAMEWAGEN.


Uiteraard zal de optocht feestelijk afgesloten worden met een prijsuitreiking, heerlijke muziek en onder het genot van een drankje en hapje in de Valentijn.


Jullie doen toch gezellig mee?


We kijken uit naar jullie creaties!

__________________

Info RECLAMEWAGEN

Tijdens de carnavalsoptocht zal er (bij voldoende info) een reclamewagen meerijden!!!

Hoe leuk is dat!


Heb jij een gave leus, slogan of wil je een oneliner / ludieke tekst vermelden; of wil jij graag je eigen bedrijfje in de spotlights zetten? Dat kan voor maar €10,- !

Stuur dan je informatie vóór 15 januari naar optocht@ossedrijvers.nl en dan zorgen wij ervoor, dat het op A3 formaat op de reclamewagen hangt.

Graag het bedrag van €10,- voor 15 januari overmaken naar:

Rabobank NL73RABO0149301820 t.n.v. CV de Ossedrijvers onder vermelding van reclamewagen en je naam/bedrijf.


Politiek gevoelige statements of discriminerende teksten worden uiteraard niet toegestaan.