NIEUWSARCHIEF

Vol trots mogen wij als CV de Ossedrijvers melden dat onze Riëtte vandaag een koninklijke onderscheiding heeft mogen ontvangen.


Riëtte is al sinds 1980 lid van onze vereniging. Eerst als prinses en daarna als zéér actief lid en bestuurslid.

Vanwege haar ervaring is ze de vraagbaak van de vereniging voor wat betreft tradities en historie.


Wij zijn haar héél dankbaar voor haar werk voor onze vereniging.

Zodoende zijn wij blij dat onze Koning ook heeft ingezien dat ze een extra pluim verdiend in de vorm van een Koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau.


Riëtte, nogmaals van harte proficiat en bedankt voor jouw tomeloze inzet.

Riëtte Nijboer- Van Oss koninklijk onderscheiden

OPTOCHT 2020


Ook dit jaar dagen wij zoveel mogelijk ossedrijvers en ossedrijverinnekes uit om op creatieve wijze deel te nemen aan de optocht op dinsdag 25 februari 2020. Dus schroom niet en doe gezellig mee, zodat we ook dit jaar weer met een geweldige optocht door Sterksel kunnen trekken. Ook dit jaar hebben we startgeld en een aparte categorie voor de jeugd tot en met 17 jaar.


De route is: opstellen Laathof – Beukenlaan – Past. P. Thijssenlaan – Valentijn en ontbinden voorbij de Pompendreef.     

                                                                          

Tevens verzoeken wij de inwoners die aan de route zitten hun auto niet direct langs de weg te

parkeren dit om eventueel schade te kunnen voorkomen.


Meld je aan via het deelnameformulier. Vergeet niet om het optochtreglement goed te lezen op bovenstaande site zodat je kunt zien wat wel en niet is toegestaan.


De optocht vertrekt om 14.11 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur in het Dorpshuis.


Optochtcommissie C.V. De Ossedrijvers

6 januari 2020


ONZE TOON VERBINDER VAN HET JAAR 2020


Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heeze-Leende op maandag 6 januari in dorpshuis 't Perron werden niet alleen de beste wensen voor het nieuwe jaar aan elkaar uitgesproken maar werd ook de VERBINDER VAN HET JAAR 2020 uitgereikt.


Verbinder van het jaar wordt overhandigd aan een inwoner of koppel die zich op maatschappelijk gebied belangeloos heeft ingezet voor de dorpsgemeenschap en verbindingen weet te leggen tussen de inwoners en het gemeentebestuur.


Toon was zeer verrast en kreeg het beeldjee van VERBINDER VAN HET JAAR 2020 overhandigd door de burgemeester. Bij de binnenkomst van negen carnavalsverenigingen uit Heeze-Leende en Cranendonck die in polonaise binnenkwamen raakte Toon geëmotioneerd en was het feest voor Toon compleet.


Toon, de prijs is je meer dan van harte gegund! 

31 december 2019


OLIEBOLLENVERKOOP


Voor de tweede keer werden er door onze vereniging op oudjaarsdag Oliebollen verkocht. 's Ochtends om 6.00 uur werd er al gestart met bakken in Dorpshuis Valentijn. In totaal werden er maar liefst 2500 oliebollen verkocht.

De oliebollen werden verkocht bij de Spar en ze werden rondgebracht door leden van de vereniging. 


De reischeque voor een weekend met twee personen naar Venetië ter waarde van € 300,00 werd gewonnen door Tonnie en Koos Broekman. Ons prinsenpaar reikte de reischeque uit aan het winnende echtpaar. De reischeque is net als vorig jaar aangeboden door Riks de Jong van reisbureau Travel XL Home.


Een zeer geslaagde gezellige dag!

16 november 2019


Prinsenbal 2019

Zaterdag 16 november jl. hebben de hoogheden van vorig seizoen plaats gemaakt voor de nieuwe hoogheden van het komende seizoen!

Hieronder een kleine impressie van het aftreden en de bekendmaking tijdens deze feestelijke en gezellige avond in de Ossestal!